•  hydraulic cylinders
  • THE SANITATION GARBAGE  COMPRESSION EQUIPMENTS
  •  hydraulic cylinders

Hunan Teda hydraulic co., LTD. utamané melu-kinerja dhuwur silinder lenga hydraulic. Desain lan prodhuksi kanggo kabèh pesawat saka stasiun komprèsi sanitasi uwuh. produk utama: kendaraan entheng seri silinder; Darmabakti silinder kanggo seri peralatan sanitasi; The silinder lenga seri kanggo trek karo crane; Metalurgi silinder karo seri dhuwur meksa; Lan silinder lenga liyane kayata silinder lenga engineering, silinder lenga hydraulic lan ing;

  • Certification Lingkungan Certification Lingkungan
  • Team kita Team kita
  • Certification Quality Certification Quality

PRODUCTS CENTER

Teda.CN

Teda PARTNER

Market Share No.1 ing Jepang pasar
No.1 nuduhake pasar ing pasar Korea Kidul

PAWARTA CENTER

Teda.CN
WhatsApp Online Chat !