About Teda

Hunan Teda H ydraulic C o., L td . 

Salah siji sing paling supplier profesional saka silinder hydraulic lan kompresor uwuh mobile ing China.

Specialized ing desain lan Manufaktur kanggo silinder hydraulic lan kabèh pesawat saka lingkungan Proteksi peralatan komprèsi uwuh.

Produk-Hydra utama u lic silinder:

silinder Hydraulic kanggo trek dump

silinder Hydraulic kanggo crane

silinder Hydraulic kanggo rig ngebur Rotary

silinder Hydraulic kanggo mesin engineering

silinder Hydraulic kanggo mesin Metallurgical

silinder Hydraulic kanggo peralatan lingkungan Proteksi

produk-Sampah utama Kompresor

Mobile kompresor uwuh

Mobile dustbin stainless steel  

stasiun uwuh komprèsi vertikal

kualifikasi cocog:

Ditampa ISO9001: 2008 sistem manajemen kualitas lan ISO14001: 2004 sistem manajemen lingkungan.  

Luwih saka 10 proyèk paten, lan wis tak huruf paten

misi kita:

Adhering semangat perusahaan sing "casting account profesional,

ajining diri nggawe mangsa ".

Tansah ing prinsip manajemen "wong-oriented" mujudaken support lan layanan cepet lan efisien kanggo kita pelanggan.

 warta

WhatsApp Online Chat !