Kosok sekretaris partai kotamadya panitia Deng qunce teka visit kita perusahaan

Para wakil sekretaris panitia party kotamadya Deng qunce wakil walikota Liu Zhen-gxig teka kanggo kita perusahaan kanggo diselidiki ing Feb.17, 2016.

 news4


wektu Post: Feb-17-2016
WhatsApp Online Chat !