•  hydraulic cylinders
  • THE SANITATION GARBAGE  COMPRESSION EQUIPMENTS
  •  hydraulic cylinders

ЗА НАС

Teda.CN

Хунан Теда хидраулични CO., LTD. е главно ангажирани во високи перформанси хидраулично масло цилиндар. Дизајн и производство на целиот сет на компресорска станица канализација ѓубре. Главни производи: цилиндар серија Лесни возилото; Посветен цилиндар за санитарни опрема серија; цилиндар серија масло за камион со кран; Металуршки цилиндар со серија висок притисок; И други масло цилиндри како што се инженерство масло цилиндар, хидраулично масло цилиндар и така натаму;

  • сертификација на животната средина сертификација на животната средина
  • Нашиот тим Нашиот тим
  • сертификат за квалитет сертификат за квалитет

ПРОИЗВОДИ ЦЕНТАР

Teda.CN

Теда ПАРТНЕР

Удел на пазарот бр.1 во Јапонија на пазарот
удел бр.1 на пазарот во Јужна Кореја пазар

прес-центар

Teda.CN
VIEW ПОВЕЌЕ
WhatsApp Online Chat !