за Теда

Хунан Теда H ydraulic C o., L td . 

Еден од најпознатите професионални добавувачи на хидрауличен цилиндар и мобилни компресор ѓубре во Кина.

Специјализирана за дизајн и производство на хидраулични цилиндри и целиот сет на опрема за компресија ѓубре заштита на животната средина.

Главни производи Hydra- u LIC цилиндар:

Хидраулични цилиндри за депонија камион

Хидрауличен цилиндар за кран

Хидрауличен цилиндар за вртлив дупчење Опрема

Хидраулични цилиндри за инженерски машини

Хидрауличен цилиндар за металуршки машини

Хидрауличен цилиндар опрема за заштита на животната средина

Главни производи-ѓубре компресори

Мобилни компресор ѓубре

Мобилни dustbin нерѓосувачки челик  

ѓубре станица вертикална компресија

Релевантни квалификации:

Одобрени од страна на ISO9001: 2008 за квалитет систем за управување и ISO14001: 2004 систем за управување со животната средина.  

Повеќе од 10 патенти проекти, и го добив писмо патент

Нашата мисија:

Да се ​​почитуваат духот на претпријатието дека "професионални бренд кастинг,

репутација создаде иднина ".

Имајте на принципите на управување на "ориентирани кон луѓето" да се реализира брзо и ефикасно поддршка и услуги за нашите клиенти.

 Вести

WhatsApp Online Chat !