заменик секретар на општински партиски комитет Денг qunce доаѓаат да ја посетите нашата компанија

Лидерите на заменик-секретарот на Комитетот општински партиски Денг qunce и заменик-градоначалник Лиу Жен-gxig доаѓаат во нашата компанија за испитување на Feb.17, 2016 година.

 news4


Време на мислењето: Feb-17-2016
WhatsApp Online Chat !