Rreth Teda

Hunan Teda H ydraulic C o., L td . 

Një nga më të furnizuesit profesionale të cilindër hidraulike dhe kompresor mbeturinave celular në Kinë.

Specializuar në projektimin dhe prodhimin për cilindër hidraulike dhe tërësia e pajisjeve për mbrojtjen e mjedisit compression mbeturinave.

Produktet-Hydra kryesore u cilindër lic:

cilindra hidraulike për kamion hale

cilindri hidraulik për vinç

cilindri hidraulik për litarë rrotullues shpimit

cilindër hidraulike për makineri inxhinierike

cilindër hidraulike për makineri metalurgjik

cilindër hidraulike për pajisjet për mbrojtjen e mjedisit

Produktet-Garbage kryesore Kompresor

kompresor Mobile mbeturinave

Mobile dustbin çelik  

Stacioni i mbeturinave compression vertikale

kualifikim relevant:

Miratuar nga ISO9001: 2008 Sistemi i menaxhimit të cilësisë dhe ISO14001: 2004 Sistemi i menaxhimit të mjedisit.  

Më shumë se 10 projekte patentë, dhe kanë marrë letër patentë

Misioni yne:

Respektimi në frymën e ndërmarrjes se "markë profesionale hedhjes,

Reputacioni krijuar të ardhmen ".

Mbani në parimet e menaxhimit të "njerëz të orientuar", për të realizuar mbështetje të shpejtë dhe efikas dhe të shërbimeve për klientët tanë.

 Lajme

WhatsApp Online Chat !