Zëvendës sekretar i partisë komunale komitetit Deng qunce vijnë për të vizituar kompaninë tonë

Udhëheqësit e zëvendës sekretarit të Komitetit të Partisë komunale Deng qunce dhe zëvendës kryetari Liu Zhen-gxig vijnë në kompaninë tonë për hetim në Feb.17, 2016.

 news4


Ora Post: shkurt-17-2016
WhatsApp Online Chat !