•  hydraulic cylinders
  • THE SANITATION GARBAGE  COMPRESSION EQUIPMENTS
  •  hydraulic cylinders

TENTANG KAMI

Teda.CN

Hunan Teda hidrolik ko., LTD. utamana dina aktipitas-kinerja tinggi silinder minyak hidrolik. Jurnalisme sarta manufaktur pikeun sakabeh susunan stasiun komprési sanitasi sampah. produk utama: wahana Lightweight runtuyan silinder; Dedicated silinder pikeun dérét parabot sanitasi; The silinder minyak runtuyan pikeun treuk jeung bango; Metalurgi silinder kalawan runtuyan tekanan tinggi; Na tabung minyak séjénna kayaning silinder minyak rékayasa, silinder minyak hidrolik jeung saterusna;

  • sertifikasi lingkungan sertifikasi lingkungan
  • Tim kami Tim kami
  • sertifikasi kualitas sertifikasi kualitas

produk Center

Teda.CN

Teda pasangan

Pasar Bagikeun No.1 di Jepang pasar
No.1 dibagikeun pasar di pasar Koréa Kidul

warta Center

Teda.CN
WhatsApp Online Chat !