ngeunaan Teda

Hunan Teda H ydraulic C o., L TD . 

Salah sahiji paling suppliers profésional ti silinder hidrolik na compressor sampah mobile di Cina.

Husus dina rarancang jeung manufaktur pikeun silinder hidrolik jeung sakabeh set panyalindungan lingkungan parabot komprési sampah.

Produk-Hydra Main u lic silinder:

tabung hidrolik pikeun treuk dump

silinder hidrolik kanggo bango

silinder hidrolik keur geger pangeboran usaha Rotary

silinder hidrolik kanggo mesin rékayasa

silinder hidrolik kanggo mesin Metalurgi

silinder hidrolik pikeun alat-alat perlindungan lingkungan

produk-sampah Main Compressor

Mobile compressor sampah

Mobile dustbin stainless steel  

stasiun sampah komprési nangtung

kualifikasi relevan:

Disatujuan ku ISO9001: 2008 sistem manajemen kualitas sarta ISO14001: 2004 sistem manajemen lingkungan.  

Leuwih ti 10 proyék patén, sarta geus ngagaduhan serat patén

misi kami:

Adhering ka sumanget perusahaan nu "casting brand profésional,

reputasi nyieun kahareup ".

Tetep dina prinsip manajemen "jalma-berorientasi" sadar rojongan tur jasa saum sareng efisien ka konsumén urang.

 wartos

WhatsApp Online Chat !