Taros Kami

Hunan Teda hidrolik ko., LTD.

alamat

Alamat: No.5, Changtang Jalan, Baishazhou

Industri, Kacamatan Yanfeng, Hengyang Kota

email

Surélék

sales@tedayy.com

phone1

telepon

+86 734-8998698

+86 734-8998696

+86 13789357301

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !