The wakil sekretaris pihak kota panitia Deng qunce datangna nganjang parusahaan urang

Gambaran pamimpin wakil sekretaris panitia pihak kota Deng qunce jeung wakil walikota Liu zhen-gxig datang ka parusahaan urang pikeun panalungtikan dina Feb.17, 2016.

 news4


waktos pos: Feb-17-2016
WhatsApp Online Chat !