silinder hidrolik pikeun treuk dump

Pondok Description:

Basic Info Model NO.: 220/100-915                  Material: 45# steel Seal: Brand                                               Bore diameter: 220mm Rod diameter:100                                Stroke: 915mm Pressure: 22Mpa                                  Warranty: 1 Years Origin: Hunan, China  Processing Steps Vehicle processing–>Milling–>Welding–>Drilling and boring–>Grinding–>Chrome–>Assembling–>Painting–>Packi...


jéntré produk

Tags produk

Info dasar

  • Model NO .: 220 / 100-915 Bahan: 45 # waja
  • Segel: Brand bore diaméterna: 220mm
  • diameter batang: 100 stroke: 915mm
  • Tekanan: 22Mpa Rek: 1 Taun
  • Asal: Hunan, Cina

 processing Hambalan

  • Wahana processing-> Milling-> Welding-> pangeboran sarta boring-> Grinding-> Chrome-> Assembling-> Painting-> Packing

Ékspor Pasar Utama 

  • Asia Australasia
  • Eastern Éropah Pertengahan Wetan / Afrika
  • Amérika Kalér Éropa Kulon
  • Sentral / Amérika Kidul

 Bungkusan & Shippment 

  • FOB Port: Shenzhen, Shanghai, Changsha
  • Kalungguhan Time: 30 poé

 Pembayaran & Taliwang 

  • Métode pembayaran: sateuacanna TT, L / C ..
  • Rincian pangiriman: dina 30-50days sanggeus confirming ordo

 Kauntungan kalapa primér 

  • Pemesanan Leutik Katampi Brand-ngaran Bagian Nagara Asal
  • Distributorships ditawarkeun Staf ngalaman
  • Ngabentuk A Héjo Penjaminan Produk / Rek
  • Pitur harga Produk Performance Produk
  • Taliwang ajakan Quality Approvals reputasi
  • Service Sampel Sadia Frékuénsi ngaropéa
  • Urang kudu leuwih 8 taun pangalaman profésional salaku produsén of silinder hidrolik.
  • pabrik urang ngagaduhan ISO 9001 sarta ISO14001
  • pemesanan sidang leutik bisa ditarima
  • harga kami geus lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !